Во рамките на проектот со цел социална инклузија на Ромите беше реализирана студиска посета на здружението ИКЦ од Косово. Од страна на НРЦ учествуваа лидерите на студиските кругови ангажирани преку проектот.

DSC_0135 DSC_0225 DSC_0223 DSC_0206 DSC_0156 DSC_0154

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*