Десетта тркалезна маса во рамки на проектот „Делуваме.Локално.Заедно„ во општина Куманово

Можност за соработка и комуникација меѓу локалните здруженија на граѓани и претставниците на локалната власт На ден 18.08.2017 година во просториите на ресторанот „Рим-Париз”, Куманово се одржа десеттата и последната тркалезна маса во рамките...

Трета обука за под-грантисти во рамките на проектот Делуваме.Локално.Заедно

Размена на искуства и презентирање на резултати од проектите Во Комплекс Етно-Село Тимчевски, Куманово на 04 Август се одржа третата обука за под-грантисти за размена на искуства и презентирање на резултати од проектите. На...

Доделени 7 под-грантови во рамките на проектот Делуваме.Локално.Заедно

Кратко резиме на под-грантовите Во рамките на проектот „Подобрување на учеството на (по)малите заедници на локално ниво„ финансиран од Делегација на Европска Унија, Национален ромски центар заедно со партнерската организација Авена доделија 7 под-грантови...