Годишно Собрание на НРЦ 05.11.2021

Почитувани, Здружението Национален Ромски Центар со задоволство Ве информира и поканува на  седница  на Собрание на НРЦ. Собрание на НРЦ  ќе се оддржи на 05.11.2021 година (ПЕТОК) со почеток во 11.00 часот. Собранието ќе...

12-та онлајн работилница на тема „Видови контрацепција и нивна употреба“

Ве покануваме на учество на дванаесетта онлајн работилница организирана од З.Национален ромски центар – Куманово, на тема: „Видови контрацепција и нивна употреба“ со која ќе се дадат информации за видови на контрацепција, информации за...

ПописCensus Popis НРЦ Инфо 2021

Почитувани, Се надеваме на ваше внимание при гледање на видео пораките и понатамошно проследување во интерес на сите граѓани за позитивни согледувања, преземени мерки,   за добро и продуктивно живеење на сите нас. ………… Respected,...

Вакцинирај се – НРЦ инфо Macedonia / Len Vakcina akarimos NRC.info romanes 2021

Почитувани, Се надеваме на ваше внимание при гледање на видео пораките и понатамошно проследување во интерес на сите граѓани за позитивни согледувања, преземени мерки,   за добро и продуктивно живеење на сите нас. Respected, We...

Покана за учество на 11-та онлајн работилница на тема „Планирање на семејство, сексуално и репродуктивно здравје и контрацепција“

Ве покануваме на учество на единаесетта онлајн работилница организирана од З. Национален ромски центар – Куманово, на тема: „Планирање на семејство, сексуално и репродуктивно здравје и контрацепција“ со која ќе се дадат насоки и...

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА 9-ТА ОНЛАЈН РАБОТИЛНИЦА

Ве покануваме на учество на деветта онлајн работилница организирана од З. Национален ромски центар – Куманово, на тема: „Како да продолжиме да се заштитиме од вирусната пандемија и да ги намалиме ефектите од најавениот...

Покана за учество на 8-ма онлајн работилница

Почитувани, Ве покануваме на учество на осма онлајн работилница организирана од З. Национален ромски центар – Куманово, на тема: „Дали вакцинацијата на населението е надеж да се стави крај на пандемијата со ковид19? (Прашања...