​Кампот се одржува во Етно село, Македонија од 13-ти до 26-ти јули. Учесничките ќе учат професионална изработка на филмови, новинарство, ромски идентитет. Следете не и видете ги нивните активности!

 

[post_gallery]

Copyright © 2013. All Rights reserved. Designed by WPlook Studio