Код за убавина е социјално претпријатие во Прилеп кое започна да функционира од април 2021 година, со поддршка од НРЦ преку проектот „Зајакнување на ромската жена во РСМ“, финансиран од We effect.

Социјалното претпријатие „Код за убавина“ нуди фризерски и козметички услуги во Прилеп.

Со нивно ангажирање од Ваша страна, Вие ги поддржувате жените Ромки и жените од ранливи категории на граѓани во Прилеп.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*