Во рамките на проектот „Зајакнување на ромската жена во РСМ“ во Прилеп беа организирани работилници во рамките на студиски круг за заштита во време на корона вирус/исхрана, хигиена, здравствени информации за жени Ромки и деца.

Извештајот за студискиот круг може да го прочитате на следниот линк: 

http://www.nationalromacentrum.org/mk/wp-content/uploads/brosura-prilep-2.pdf

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*