Алманах со препораки и резултати од проектот „Менување на наративите за Ромите во здравствените институции“ „Моето здравје е мое право“

Национален ромски центар во партнерство со Симбиозис 12 го промовира Алманахот со препораките и резултатите од проектот „Менување на наративите за Ромите во здравствените институции“ „Моето здравје е мое право“. Алманахот содржи сите активности...

Јас сум Ромка

Сите вие, ромски девојки и жени од Куманово, Штип, Кичево, Кочани, Прилеп и Велес кои сакате да се активирате во рамките на проект кој е наменет токму за вас, сакате да научите како да...