Пријавување на граѓански организации за техничка поддршка

Рок за пријавување е 15 септември 2020 Техничката поддршка е наменета за претставници на здруженија на граѓани Национален ромски центар (НРЦ) објавува повик за техничка поддршка на граѓански организации кои сакаат да работат во...