ИНТЕРВЈУ СО JOAN KOMOLAFE

Кажи ни нешто за себе. Моето име е Joan Komolafe. Имам 23 години, живеам во Њујорк. Студент сум на Tulane University, Правни студии, насока: меѓународни односи. Работам волонтерска работа во здружението Национален ромски центар....

Ги научив сите димензии на работа во НВО

Во времетраење од три месеци, 21-годишниот Arthur Resve, постдипломец на студии за Мир и Конфликт на Универзитетот во Кент во Кантербери (Велика Британија) и на Филипс Универзитетот во Марбург (Германија) беше практикант во Национален...

Интервју со Викториа Мохачи

Викториа Мохачи Кое е вашето име и моментална позиција? Викториа Мохачи, Член на Европски Парламент Која е вашата политичка припадност како член на Европски Парламент? Алијанса на Либерални Демократи за Европа.