Годишно Собрание на НРЦ 05.11.2021

На 05.11.2021 година се одржа редовна седница на Годишно Собрание на НРЦ. Претседавачот на Собранието, според агендата ја водеше седницата на Собранието. На Годишното Собранието, извршниот директор на НРЦ Ашмет Елезовски, укажа дека успешно...

Годишно Собрание на НРЦ 05.11.2021

Почитувани, Здружението Национален Ромски Центар со задоволство Ве информира и поканува на  седница  на Собрание на НРЦ. Собрание на НРЦ  ќе се оддржи на 05.11.2021 година (ПЕТОК) со почеток во 11.00 часот. Собранието ќе...

Работилници за техничка поддршка за Управување со проектен циклус

Во рамките на проектот „Организациски развој на НРЦ и подобрени способности за вработување и претприемништво кај Ромите, особено кај жените и младите“со финансиска поддршка на We Effect, во месец септември беа одржани пет работилници...

Проценка на внатрешни капацитети на НРЦ и План за зајакнување на капацитетите

Во рамките на проектот „Организациски развој на НРЦ и подобрени способности за вработување и претприемништво кај Ромите, особено кај жените и младите“со финансиска поддршка на We Effect, во месец септември беа одржани две еднодневни...

ОКТАГОН- Партиципативна самопроценка за организации

Работилницата за Партиципативна самопроценка за организации – Октагон се одржа на 06 и 07 јули, 2021 година, во Хотел Етно Село во Куманово, со цел остварување на активностите во рамките на проектот „Организациски развој...