Националниот ромски центар во рамките на проектот „Политики и практики за адекватно домување“ го подготви истражувачкиот извештај „Адекватко домување за Роми во општина Штип“. Проектот е подржан од Фондацијата отворено општество – Македонија.

Подолу во рамките на овој пост во целост е достапен истражувачкиот извештај.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*