Во рамките на проектот „Зајакнување на ромската жена во РСМ“ во Штип беа организирани работилници во рамките на студиски круг за лидерство.

Извештајот за студискиот круг може да го прочитате на следниот линк: http://www.nationalromacentrum.org/mk/wp-content/uploads/brosura-stip-3.pdf

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*