Создавање на можности за соработка и комуникација меѓу локалните здруженија и претставниците на локалната власт

На ден 31.05.2017 година во просториите на хотелот „Але-Дар”, Кочани се одржа седмата тркалезна маса. На тркалезната маса присустуваа локалните здруженија на граѓани и претставници од локалната власт.

На оваа тркалезна маса учесниците имаа можност да ги кажат своите мислења и ставови за документите кои тие заедно со проектниот тим и експертот ги изработија во рамките на проектните активности, како и за досегашната соработка при имплементација на проектот.

Во текот на диксусијата и презентациите на тркалзната маса се донесоа неколку измени кои треба да бидат внесени во документите кои се изработени со цел за подобрување на учеството на помалите заедници во општина Кочани.

DSC_0209-800x600 DSC_0226-800x600 DSC_0248-800x600 DSC_0259-800x600

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*