По повод 7-ми април – Светскиот ден на здравјето НРЦ упати порака до сите граѓани да ги почитуваат мерките за заштита, затоа што само на тој начин ќе им помогнат на здравствените работници.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*