Здружение Национален ромски центар, Куманово во партнерство со Симбиозис 12, Куманово и ОРМ Бела Кула, Кичево во рамките на проектот „Поддршка за легализација на ромско домување” за потребите на проектот изработи два документарни филмови за постапката за легализација

Видео запис 1:

Видео запис 2:

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*