Во просториите на РомаНоВиЛо од Кочани беше организирано средба со граѓани на која се разговараше за причините и последиците од семејно насилство. Средбата беше дел од проектот социална инклузија на Ромите.

 

DSC_0031

DSC_0032

DSC_0037

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*