Во соработка со теренските активисти во Штип организиравме средба за фундаментални права на која со жените од ромското маало разговаравме за причините и последиците од семејното насилство. На средбата беше послужена храна од страна на учесничките на студискиот круг во Штип преку проектот социална инклузија на Ромите.

 

DSC_0047 DSC_0048 DSC_0051 DSC_0056 DSC_0070 DSC_0074

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*