Во рамките на проектот „Зајакнување на ромската жена во РСМ“ во Кичево беа организирани работилници во рамките на студиски круг за значењето на социјалното претприемништво и неговата примена во денешни услови.

Извештајот за студискиот круг може да го прочитате на следниот линк: 

http://www.nationalromacentrum.org/mk/wp-content/uploads/brosura-kicevo-2.pdf

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*